Maaginen raja rikkoitui!!

Vihdoin ja viimein 20 kg:n maaginen raja on mennyt rikki! Voin siis hyvällä omatunnolla päivittää ja julkaista painotickerin;)

Kesällä tuli juhlittua, nautittua pari siideriäkin ja lomalta paluun jälkeenkin on viikonloppuisin tullut "nautiskeltua" elämästä. Jos olisin noudattanut pilkun tarkasti liikunta- ja ruokailusuunnitelmaani, niin kahdenkympin raja olisi siis voinut rikkoutua jo aikaa sitten! Mutta tällaistahan tämä elämä on. Voisinko kuvitella loppuelämääni ilman yhtään siideriä tai lasillista viiniä? Tai ilman irtokarkkeja tai sipsejä? No en voi. Ehkä on hyvä jo tässä vaiheessa vähän harjoitella eikä elää täydellisessä kieltäymyksessä..;) 
Matka jatkuu
Jäljellä on vielä noin kahdeksan kiloa, jotka pitäisi karistaa! Jatkan samaan malliin ja tavoite on pikkujouluun mennessä olla tavoitepainossa. Sitten on uuden mekon aika;)
 
Syyskuun loppupuolella 24.9.2011 häämöttää edessä Rantakymppi! Hyvä, että myös liikunnan ja juoksemisen suhteen on tuo tavoite! Olen kommentoinutkin jo aiemmissa postauksissa, että nyt kun ohjelmassa yhtäjaksoinen juoksuaika on pidentynyt niin matka on lyhentynyt. Se tuntuu välillä vähän lannistavalta, mutta katsotaan mikä tilanne on parin viikon päästä, kun harjoitusohjelmani päättyy. Viimeinen harjoitus on 60 min yhtäjaksoista juoksemista.
 
Rantakympillä ei jostain syystä ole kunnon nettisivuja, mutta tällaisen tekstin ja linkin löysin: Kympillä ihaillaan Espoon Rantaraittia Keilaniemessä, kierretään Otsolahti ja seurataan sitten rantaa Otaniemessä urheilukentälle asti. Rantakympin yhteydessä juostaan myös Aalto-yliopiston liikuntakauden avaava Aaltokymppi. Reittikartta>>

Kommentit

Suositut tekstit