Juoksuohjelma vko 9: 25-27

If you do what you've always done, 
you'll get what you've always gotten. 
~ Mark Twain

Niin yksinkertaista, mutta meille ihmisille kaikki muutokset ovat prosessin tulosta.

1. harjoitus
5 min kävely, 15 min kevyt hölkkä, 1 min reipas kävely, 15 min kevyt hölkkä, 1 min reipas kävely, 5 min reipas juoksu, 2 min kävely
44 min, 5.7km 

2. harjoitus
5 min kävely, 15 min kevyt hölkkä, 1 min reipas kävely, 15 min kohtuuvauhtinen juoksu, 1 min reipas kävely,15 min kevyt hölkkä, 1(+2) min reipas kävely,
Aika 55min, matka n. 7.7 km (kuntoplus.fi-sivujen reittisuunnitteluohjelman mukaan)
Fiiliksiä: Lenkin alkumetreillä kaikki oli ok, mutta sitten... Sekä Foot pod että sykemittari lakkasivat näyttämästä lukemia!!! No, kellon toiminnot sentään jäivät!? Lenkin hölkkäosuuksiin ja kävelypätkiin tuli joitain lisäminuutteja, kun yritin aloittaa mittausta uudestaan,, jne. Patterista ei kai voi olla kyse, kun kello näkyy..?? Pitää selvitellä..

3.  harjoitus
5 min kävely, 45 min kevyt hölkkä, 4 min kävely
Aika 54 min, matka noin 6.5 km (kuntoplus.fi-sivujen reittisuunnitteluohjelman mukaan)
Fiiliksiä: Kaivoin vanhan Polarin sykemittarini naftaliinista matkaan koska pikatestauksella näytti siltä, että Suunto ei syystä tai toisesta halua tehdä yhteistyötä.. Menee kyllä harjoittelurutiinit sekaisin, kun tulee totuttuun muutoksia! Outoa, kun ei voi seurata matkaa lenkin edetessä, jne. PÖH!! Muuten lenkki oli leppoisa ja rauhallinen;)
Nyt kun yhtäjaksoiset hölkkäosuudet ovat pidentyneet, ovat kyllä lenkkien pituudet romahtaneet?! Se on hieman masentavaa, mutta toisaalta, tästä on hyvä parantaa ja "helppo" seurata kehitystä!

Ottaen huomioon, että helmi-maaliskuussa en kyennyt hölkkäämään/juoksemaan kuin 30 sek/ 1min intervalleja, olen edennyt hienosti! JES!

Kommentit

Suositut tekstit