Hitaasti, mutta varmasti..

Paino-tickerin päivitys ei ole erityistä juhlaa, koska muutokset ovat hitaita! Viikonloppuiset sipsi-lonkero-hetket eivät ole juurikaan edistäneet painonpudotusta... Eli, turha valittaa!

Voin tietenkin olla kaiken kaikkiaan tyytyväinen, sillä piirun verran vajaa 20kg on kuitenkin lähtenyt, 19.5kg;)!!! JIPPIII!!

Väliaikatsekki ja konkretiaa
Tavoitteeni häämöttää 10.5kg:n päässä! Sitten on aika juhlia - ja kunnolla;) Ehkä jo pikkujoulujen aikaan voin syntymäpäivän lisäksi juhlistaa myös uudistunutta olemusta?!?!?

Hhhmmmm, lasketaanpas nyt, mitä se konkreettisesti tarkoittaakaan... 16 viikkoa ja 10.5kg? Joka viikko pitäisi saada karistettua n. 650 g! Itsessään ei mikään täysi mahdottomuus, sillä ½kg viikossa on terveellinen ja täysin mahdollinen painonpudotusmäärä. Kun paino tippuu tuon ½ kg viikossa, niin 16 víikon kuluttua olen 8kg kevyempi!! (huomaa, ei -isi-muotoa!)

Siinä on minulle uusi tavoite, sillä -8kg:n jälkeen viimeiset 2kg ovat enemmän "puskuria" koska "hyvän-olon-paino" on jo saavutettu! Olipa hyvä, että tuli funtsattua tämä näin - saan uutta pontta jatkaa.

Back in Business - aikuisten oikeasti!
Olen viimeisen viikon aikana ottanut kiinni juoksuohjelmani aikataulua (vaikka matka- ja sykemittarit tekivätkin tenän, en anna periksi!) ja eilen illalla ilmoittauduin kesän jälkeen ensimmäiselle pump-tunnille! MAHTAVAA;)

Kyllä tästä arki ja rutiinit taas löytyvät.. Yes!
Kommentit

Suositut tekstit