Hitaasti mutta varmasti..

Kesää kohti kuljetaan, hitaasti mutta varmasti!

Painokehitys on edelleen miinusmerkkistä, mutta pudotusvauhti ei enää päätä huimaa... Osatekijöitä ovat toki viimeisten viikkojen aikana juhlitut juhlat, häät, jne. Tästä on kuitenkin hienoa jatkaa kesää kohti;)

Viikonloppuna roudasin UFF:n kierrätyslaatikoille 5 kassillista vanhoja vaatteita. Toivottavasti ei tarvitse kaipailla niitä, isompia, vaatteita enää takaisin!!

Nyt viidessä kuukaudessa on siis tippunut yhteensä 15.5 kg. Käyn takuuvarmasti 7.6. puntarilla niin nähdään mitä tasan 6 kk olen saanut aikaiseksi! Siinäpä onkin tavoitetta pysyä ruodussa;)

Katse eteenpäin!
Tavoitteista puheenollen... Juoksukoulu tähtää syksyn Rantakymppiin la 24.9. Osa ryhmästä harjoittelee puolimaratonia tai rantamaratonia varten. Minulle sopiva matka on varmaankin tuo kymppi;) On itseasiassa hyvä juttu & kivaa, että edessä häämöttää uusi tavoite! Muuten voisi herkästä sortua grilliherkkujen ihanaan maailmaan ja "lomalle"?! Nyt on hyvä syy harjoitella ja auttaa ehkä kehittämään omaa mielenlaatua pitkäjännitteisempään suuntaan;)
Kommentit

Suositut tekstit