Jännitystä ilmassa

Pari päivää sitten kolleega vinkkasi työpaikan ilmoitustaulun ilmoitukseen jossa mainostettiin huhtikuussa starttaavaa juoksukoulua. Kuin tilauksesta;) Pistin heti ilmoittautumisen menemään 10km/aloittelijaryhmään ja vastausta nyt odottelen tulisilla hiilillä. Löytyykö riittävästi osallistujia juoksukouluun, jotta ryhmät toteutuvat?Nyt kaikki siis peukut pystyyn!

Olen käynyt parina iltana tällä viikolla kahvakuulatunnilla. Kyllä se on rankkaa! Kuukauden takainen peruskurssi oli lasten leikkiä näihin 'oikeisiin' tunteihin verrattuna! Viimeksi olin vahingosta viisastuneena ajoissa jonottamassa tunnille ja varmistin, että saan 4kg:n kuulan myös käyttööni. Koko tuntia en pysty 8kg:lla (naisten aloituspaino!) millään vielä vetämään. Huh huh! Kyllä oli rankkaa, mutta ei liian - tunsi todella tehneensä jotain rapakunnon kohottamiseksi!

Ai niin, en ole tainnut kauheasti painonhallintaa kommentoida.. Tällä hetkellä lähes 10 viikkoa takana ja tulos on -7.8kg! Eli oikein LOISTAVAA, MAHTAVAA, IHANAA!!! Kesää kohti ja uudet/vanhat vaatteet saa käyttöön kaapista;) Hienoa;)

Kommentit

Suositut tekstit